Faciliteiten

Centrale wasruimtes
Op het park van Work and Stay is een centrale wasruimte aanwezig. Verschillende professionele wasmachines en droogmachines zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
De machines kunnen geactiveerd worden met een elektronische kaart, welke u kunt laten opladen bij de receptie van Work and Stay.

Winkel
In de kleine specialiteitenwinkel zijn verschillende Poolse producten te koop U kunt hier ook andere dagelijkse boodschappen doen zoals levensmiddelen, krant en sigaretten. Geopend: maandag, woensdag t/m vrijdag van 15.00 - 21.00, zaterdag van 12.00 - 21.00 en zondag van 14.00 - 21.00. Dinsdag gesloten.

Maasdal boodschappenservice
Regelmatig rijdt een bus van Het Maasdal vanaf het terrein van Work and Stay naar het centrum van Maasbree. Dit gebeurt op dinsdag en donderdag om 18:45, en op zaterdag om 15:00 (niet in de winterperiode).

Evenementenvervoer
Ook rijdt het Maasdal naar verschillende uitgaansgelegenheden en diverse evenementen. Voor informatie over te boeken evenementen kijk in de agenda van het Maasdal. Er wordt gereden bij voldoende aanmeldingen, de prijzen zijn over het algemeen zeer acceptabel. Reserveren kan telefonisch en vaak al vanaf 1 persoon, vertrektijden en vertrekplaatsen in overleg.
Bekijk de website www.hetmaasdal.nl voor meer informatie.

Zwembad
In de nabije omgeving van Work and Stay zijn verscheidene zwemmogelijkheden, waaronder de naastgelegen 3 hectare grote zwemvijver ‘Bree aan Zee’ met zandstrand en ligweide en een subtropisch binnenbad met vrijbad en jacuzzi.

Ontmoetingsruimte
Naast de huisvesting voor buitenlandse werknemers heeft Work and Stay een ontmoetingsplek voor haar gasten, "Palmiarnia".
"Palmiarnia" is een door glas overdekte ruimte met zitplaatsen. Je kunt er gratis gebruik maken van het internet, een potje tafelvoetballen of darten of gewoon je collega's ontmoeten. Hier is ook het kantoor van locatiemanager gevestigd, waar onder meer de post kan worden opgehaald.