Tradeport Venlo

Campus Tradeport Venlo is de eerste en tevens grootste locatie van Work and Stay. Deze locatie heeft 750 bedden en ligt zeer gunstig ten opzichte van kassengebied Siberië en industriegebied Tradeport Noord. Ook de uitvalswegen A67 en A73 liggen in de buurt. Zo bent u vanaf deze locatie snel in Venlo, Venray, Roermond en Eindhoven.

Deze locatie heeft een parkachtige opzet en bestaat uit kwalitatieve chalets die ruim ten opzichte van elkaar zijn gesitueerd. De meeste chalets zijn vier- en vijfpersoons en door de ruime ligging ten opzichte van elkaar hebben deze ook de nodige privacy buiten.

Op het park zijn basisvoorzieningen aanwezig zoals een centrale ontmoetingsruimte, wasserette, een Pools winkeltje en mogelijkheden voor sport en ontspanning.

icon right Lees meer

Paschalis Venray

Work and Stay is voornemens tijdelijke werknemers te gaan huisvesten in voormalig klooster Paschalis in Oostrum bij Venray. Het plan biedt ruimte aan 300 werknemers. Om het klooster in te kunnen zetten voor huisvesting is allereerst een bestemmingsplanherziening noodzakelijk. Dit nieuwe bestemmingsplan is nu in voorbereiding.