Van huis naar thuis

Je hebt de keuze gemaakt om (tijdelijk) naar Nederland te komen om hier werken. In die periode verblijf je op ons park. Met ons team doen we er alles aan om je het gevoel van thuis te geven en om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in Nederland.

In onze parkinformatie kun je precies teruglezen wat je van het park kunt verwachten: hoe ziet jouw woning eruit? Waar vind je de belangrijkste voorzieningen, zoals de supermarkt, winkels, dokter of de tandarts? Wat is er te doen in de omgeving?

Voor werknemers uit de Europese Unie heeft de Nederlandse overheid een brochure uitgebracht. De brochure bevat informatie om je op weg te helpen in de Nederlandse samenleving. Wat moet je regelen? En welke rechten heb je? Denk hierbij aan informatie over wonen, werken, belastingen, inschrijving in de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA), gezondheidszorg en instroom in scholen. In de brochure tref je tal van links aan naar websites van (overheids)organisaties waar je meer gedetailleerde informatie kunt vinden.Deze vind je op www.newinthenetherlands.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Van huis naar thuis